Integraatioakatemia

Opi koodaamaan integraatioita!

Integraatioakatemian kurssilla käydään läpi käytännön esimerkkien ja harjoitustehtävien avulla integraatio-osaamisen kulmakivet. Kurssi pohjautuu Open Source -teknologioihin, joiden suosio on voimakkaassa kasvussa. Koulutus antaa loistavat valmiudet kehittyä integraatiokehittämisen huippuammattilaiseksi. Kurssi on maksuton ja tarkoitettu kaikille integraatiokoodaamisesta kiinnostuneille, ilmoittaudu mukaan!

integraatiokehittäjien projektit Devikoneella

Laadukasta opetusta

Kurssin sisällöistä ja opetuksesta vastaavat alan konkarit Tuomas Palenius ja Ari Salonen. Tuomaksella ja Arilla on laaja näkemys integraatiokoodaamisen kehittymisestä ja kattava satojen projektien kokemus integraatioliiketoiminnasta. Tuomas toimii tällä hetkellä teknisenä johtajana ja Ari toimitusjohtajana heidän yhdessä perustamassaan Devikone Oy:ssä. Devikone on puhtaasti järjestelmäintegraatioihin keskittynyt korkean tason asiantuntijayritys.

Kysy lisätietoja kurssista.

Tuomas Palenius

045 195 5125

tuomas.palenius@devikone.com

Ari Salonen

050 599 3009

ari.salonen@devikone.com

Koulutuksen kautta uudelle urapolulle!

Liiketoiminnan digitalisoituessa yrityksen integraatiokyvykkyys erottelee jyvät akanoista. Integraatioitten toteuttamiseen on kuitenkin vaikea saada vieläkään kunnollista koulutusta ja pätevistä integraatiokehittäjistä on pulaa.

Integraatioakatemian kurssilla käydään läpi käytännön esimerkkien ja harjoitustehtävien avulla integraatio-osaamisen kulmakivet. Kurssi pohjautuu Open Source -teknologioihin, joiden suosio on voimakkaassa kasvussa. Koulutus antaa loistavat valmiudet kehittyä integraatiokehittämisen huippuammattilaiseksi. Kurssi on maksuton ja tarkoitettu kaikille integraatiokoodaamisesta kiinnostuneille, ilmoittaudu mukaan!

Johdatus integraatioihin

Perusasioiden ymmärtäminen integraatioliiketoiminnasta

Dataformaatit

Eri tyyppisten dataformaattien tunnistaminen ja ymmärtäminen

Endpointit / kommunikaatio-protokollat

Endpointtien merkitys ja perusteet kommunikaatioprotokollien toiminnasta

Integraatiopatternit

Integraatioiden lähestyminen patternien kautta

Työvälineet

Integraatiokehittämisen työvälineet: Apache Camel, SQL-tietokannat, Apache Artemis, Docker

Kubernetes ja OpenShift

Kubernetes ajoalustana ja Red Hat OpenShift -pilviympäristön perustaminen

Paljon käytännön harjoittelua

Koulutus sisältää käytännön harjoittelua ja oikeaa tekemistä

Mahdollisuus työpaikkaan

Koulutuksen kautta on mahdollista työllistyä suoraan Devikone Oy:n palvelukseen

Suomen vahvimmat

Sertifikaatti

Kaikille kurssin läpäisseille kirjallinen todistus koulutuksen suorittamisesta

“Huipputasolle integraatiokehittäjänä pääsee vain tekemällä paljon, mutta kurssi antaa erinomaisen pohjan oleellisista asioista. Loppu on itsestäsi kiinni!”

Ari Salonen

Devikone Oy

  • Integraatioakatemia.fi on Devikone Oy:n tarjoama koulutuspalvelu, jonka tarkoituksena on kouluttaa lisää integraatio-osaajia ja auttaa heitä työllistymään

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  1. Maksaako kurssi jotain?
  • Integraatioakatemian peruskurssit ovat täysin maksuttomia.

 

  1. Miksi minun kannattaisi käydä tämä kurssi?
  • Lisäät mahdollisuuksia työllistyä integraatioiden parissa.

 

  1. Kuinka kurssille ilmoittaudutaan?
  • Kurssille ilmoittaudutaan integraatioakatemia.fi -sivulla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Täytä pyydetyt tiedot ja jää odottamaan yhteydenottoamme. Otamme yhteyttä sinuun sähköpostilla, ja sovimme lyhyttä Zoom-haastattelua varten sopivan ajan.
  • Koska kurssille mahtuu rajallinen määrä henkilöitä, haluamme haastatella jokaisen hakijan koskien lähtötasoa, motivaatiota ja tulevaisuuden suunnitelmia ajatellen. Haastattelu on lyhyt ja kestää korkeintaan 10 minuuttia.
  • Saat päätöksen kurssille pääsystä ilmoittautumisajan jälkeen.

 

  1. Sitoudunko johonkin kun ilmoittaudun kurssille?
  • Kurssi suorittaminen on alusta loppuun maksutonta ja täysin vapaaehtoista. Voit pudottautua pois kurssilta niin halutessasi. Huomioi kuitenkin, että otamme kurssille vain kiinteän määrän henkilöitä mukaan, joten jos haluat jatkaa kurssia myöhemmin, pitää sinun ilmoittaa keskeytyksestä ja arvioimme tapauskohtaisesti onko jatkaminen mahdollista ilman uutta ilmoittautumista. Arvioon vaikuttaa kuinka paljon suoritettavaa on jäljellä ja kuinka paljon olemme kiinni opetustyössä.

 

  1. Kuinka kauan kurssin suorittaminen kestää?
  • Kurssi on avoinna kaksi kuukautta, jonka jälkeen sitä ei voi enää suorittaa ilman, että ilmoittautuu kurssille uudelleen ja tekee harjoitustehtävät uudelleen.
  • Kurssin suorittamiseen menevä aika on kiinni omasta lähtötasosta, motivaatiosta, ja käytettävissä olevasta ajasta.
  • Kurssin opetusjaksot sijoittuvat ensimmäiseen neljään viikkoon, jonka jälkeen on vielä seuraavat neljä viikkoa aikaa toteuttaa kurssin läpäisemiseksi vaadittavat harjoitustehtävät.

 

  1. Pitääkö minun osata ohjelmoida entuudestaan?
  • Otamme kurssille mukaan henkilöitä monenlaisen lähtötason mukaan. Ohjelmointitaidot eivät ole edellytys kurssille. Haastattelemme hakijat, ja arvioimme sopivimmat kandidaatit mukaan mm. lähtötason ja motivaation perusteella. Tavoitteenamme on, että kurssin suorittanut henkilö pystyy työllistymään integraatiokehityksen parissa, ja kaikki pohjatiedot, jotka tukevat tätä tavoitetta otetaan huomioon valinnassa. Opetamme kurssilla tarvittavat teknologiat, mutta niiden hyvä hallinta vaatii paljon oma-aloitteista opiskelua ja motivaatiota.

 

  1. Voinko hakea uudestaan kurssille, mikäli minua ei valita mukaan?
  • Kyllä. Voit hakea mukaan niin monta kertaa kuin haluat.

 

  1. Jos minua ei valita mukaan, saanko tähän päätökseen liittyvän syyn?
  • Pyytäessäsi kyllä. Todennäköisesti syy liittyy kuitenkin suureen hakijamäärään, ja yksiselitteistä syytä ei ole mahdollista antaa. Suosittelemme hakemaan mukaan uudelleen.

 

  1. Saanko apua kurssin aikana harjoitustehtäviin?
  • Kurssin aikana sinulla on käytössä tarvittavat keskustelukanavat, joissa muut opiskelijat sekä integraatioakatemian kurssin vetäjät ovat mukana. Ohjaamme ja kannustamme sinua oikeaan suuntaan, mutta emme anna valmiita vastauksia tehtäviin.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

  • Keräämme osallistujilta palautetta kurssin ensimmäisen osion ja kurssin päättymisen jälkeen. Näitä tietoja hyödynnetään kurssin markkinoinnissa.